Skip to content

Financial Controller

We zijn op zoek naar een

FINANCIAL CONTROLLER

die samen met de Financial Manager overzicht en inzicht creëert en zo helpt de professionalisering en de kwaliteit van dienstverlening naar een hoger plan te brengen.

Als Financial Controller maak je onderdeel uit van het wereldwijde Finance Team. In dit team ben je elkaars ‘back-up’ en draag je gezamenlijke verantwoordelijkheid voor alle financiële processen. Jouw verantwoordelijkheid betreft accounting: facturatie, AP-AR, grootboek, Cost Accounting etc. Compliance met de verschillende systemen van regelgeving wereldwijd, is een ander gebied waar het nodige werk te verzetten is. Tot slot behoren ook Riskmanagement en IT systemen tot het domein van de Financial Controller.

Het gaat erom de financiële organisatie zo goed mogelijk te structureren zodat de interne en externe stakeholders op een betrouwbare manier van informatie voorzien worden. Als financiële professional weet je wat hiervoor nodig is en ben je in staat jouw inzichten werkbaar te maken voor Emsere. Je hebt al een aantal jaren werkervaring en functioneert minimaal op HBO-niveau.

Onze organisatie

EMSERE is een partner voor klinische proefoplossingen die hoogwaardige diensten, apparatuur en benodigdheden levert om ervoor te zorgen dat klinisch onderzoek moeiteloos van begin tot eind verlopen. Met meer dan 25 jaar expertise en diepgaande kennis van het klinische proefproces is EMSERE in staat om de exacte oplossingen te leveren die de klanten elke keer nodig hebben – van medische apparatuur en apparatuurverhuur tot studiebenodigdheden, het sourcen van speciale producten en wereldwijde logistiek.

We zijn ons erg bewust van onze bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe nieuwe therapieën voor patiënten wereldwijd. Klantfocus, servicegerichtheid en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Samen met onze core principles is dat de manier waarop wij samenwerken met onze interne en externe stakeholders.

Onze core principles:

  • Teamwork
  • Flexibilty
  • Critical Thinking
  • Individual Accountability
  • Constructive Feedback

We hebben locaties in Leiden, Atlanta en Singapore. In Leiden hebben we op dit moment circa 60 medewerkers.

Wij bieden

Een leuke werkplek bij een snelgroeiende organisatie met een vertrouwde, informele sfeer. Je komt terecht in een groeiende en lerende omgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen en waar je internationaal kan bijdragen aan een wereld waar nieuwe medicijnen en techniek ontwikkeld wordt voor een betere gezondheid van de wereldbevolking.

We hebben een hybride thuiswerkbeleid, reis- en/of thuiswerkvergoeding, internetvergoeding en 30 vakantiedagen op basis van 40 uur.

"*" indicates required fields

Apply Now

Max. file size: 80 MB.
Max. file size: 80 MB.

Back to Careers

For a Worry-Free Clinical Trial Equipment Experience, Emsere it

Talk to Us

Call Me Back

Please leave your information and we’ll contact you.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.